Uw tuinspecialist voor een unieke combinatie van creativiteit, vakmanschap en persoonlijke benadering

  • U genieten, wij de zorgU genieten, wij de zorg! Wij nemen het onderhoud graag uit handen
  • Groenrijk Den boschFranken hoveniers huis hovenier Groenrijk Den bosch
  • BTW verlagingLaat nu u tuin onderhouden en profiteer van de BTW verlaging
  • HydrocultuurWij zijn gespecialiseerd in hydrocultuur

Ontwerp

Wilt u een kleine verandering aan uw tuin of een nieuwe tuin laten aanleggen. Franken hoveniers heeft voor elk probleem een oplossing en voor elke tuin is een passend en mooi ontwerp mogelijk. Een tuin moet mooi zijn maar ook praktisch, voorop staat dat u plezier beleeft aan uw tuin.

Bij het aanleggen van een compleet nieuwe tuin komen vele aspecten kijken. Niet alleen beplanting, gras en bestrating spelen een essentiƫle rol maar ook, beregening, perceelafscheiding, vlonders, waterpartijen, tuinhuizen, pergola's en ornamenten. Wanneer klanten niet precies weten wat ze willen kunnen wij ze deskundig adviseren.

We beginnen met een schetstekening. Op deze tekening wordt uw tuin vormgegeven. Er komt een ruw idee bij van de te gebruiken beplanting.

Wanneer deze tekening u aanstaat en u denkt dat daarin uw wensen voldoende naar voren komen, werken we de tekening verder uit. Er kan dan een beplantingsplan, matenplan, materialen en prijsopgave voor de materialen en de uitvoering van het werk gemaakt worden.

VestigingenKruizemunt 13
5063 EG Oisterwijk


Meester Broerensingel 75
5246 RB Rosmalen


Tuinbouwweg 41
5254 VJ Haarsteeg
Vrijblijvende offerte aanvragen
Website door Visited